Sign In  |  Register  |  About Pleasanton  |  Contact Us

Pleasanton, CA
September 01, 2020 1:32pm
7-Day Forecast | Traffic
  • Search Hotels in Pleasanton

  • CHECK-IN:
  • CHECK-OUT:
  • ROOMS:

6 Bästa Shitcoins att Köpa Nu - Biaocoin (BIAO) Trendar på DEXTools, Wall Street Memes (WSM) Når $1,250,000 i Förhandsförsäljning

--News Direct--

Genom att smart utnyttja sociala mediatrender och engagerade nätgemenskaper, har mememynt förankrat sin plats i kryptovalutasfären. Men det är en dynamisk arena där nya spelare kontinuerligt utmanar de etablerade, vilket gör landskapet ständigt föränderligt.

I denna artikel presenterar vi sex toppkandidater inom mememynt som investerare bör hålla ett öga på denna vecka. Dessa val utmärker sig med sina fascinerande tillämpningar och enorma tillväxtpotential.

1. Wall Street Memes ($WSM)

Ett projekt som nyligen har väckt intresse hos kryptoentusiaster över hela världen är Wall Street Memes ($WSM). Genom att fånga kärnan av meme-kulturen, har Wall Street Memes stormat fram sedan de lanserade sin förhandsförsäljning den 26 maj och har på tre dagar lyckats samla in nästan 1 miljon dollar.

Wall Street Memes-teamet siktar på att återskapa andan från Wall Street Bets subreddit och den 'ökända GameStop-skandalen' genom att skapa $WSM-token. Denna token är utformad för att stärka alla 'degens' i Wall Street Memes' onlinegemenskap, genom att erbjuda dem möjlighet att dra ekonomisk fördel av plattformens framtida tillväxt.

Med över 400 000 medlemmar spridda över plattformar som Discord och Twitter, har Wall Street Memes-gemenskapen redan skapat ett betydande intresse kring projektet. Denna uppmärksamhet stärks av det faktum att Wall Street Memes-teamet tidigare har haft framgång med Wall St Bulls NFT-samlingen, som sålde slut inom 32 minuter 2021.

De som är intresserade kan köpa $WSM-tokens genom den pågående förhandsförsäljningen på wallstmemes.com, som är uppdelad i 30 faser. Varje påföljande fas innebär en liten ökning i tokenpriset, vilket motiverar investerare att agera tidigare snarare än senare. För närvarande är $WSM-tokens prissatta till $0,0253 – hela 33 % under priset i den slutgiltiga fasen.

Besök Wall Street Memes Förhandsförsäljning

2. AiDoge ($AI)

Ett annat 'meme coin' som gjort avtryck på marknaden är AiDoge ($AI). Som namnet antyder kombinerar AiDoge konceptet med artificiell intelligens med "Doge-konceptet", vilket har gjort projektet extremt populärt bland 'meme coin'-investerare.

Förhandsförsäljningen av AiDoge är i sitt slutskede och har framgångsrikt samlat in 14,9 miljoner dollar i finansiering, och nått sin maxgräns tidigt. Investerare har nu en begränsad tid på sig att köpa $AI till listpriset innan den planerade listningen på DEX och CEX.

För närvarande kan $AI-tokens köpas för $0,0000336. Köp kan göras med $ETH, $USDT, $BNB eller vanliga kredit-/betalkort.

Över 19 700 personer har gått med i AiDoge's Telegram-kanal, med mer än 36 000 som valt att följa projektet på Twitter.

Intresset för projektet har också väckt intresse hos många framstående krypto-influencers, med YouTubern Jacob Bury som förutspår att $AI-priset kan 100-gångas inom en snar framtid.

Bury pekar på AiDoge's avancerade meme-generator som en av anledningarna till att han är så optimistisk kring kryptovalutan, eftersom den har potential att revolutionera processen för skapande av memes för människor över hela världen.

Meme-genereringen erbjuder också $AI-innehavare en chans att tjäna extra tokens genom att dela sina skapelser på AiDoge's offentliga vägg.

Med tanke på den ihållande hypen kring AiDoge, kan det vara ett meme coin att hålla ögonen på denna vecka.

Besök AiDoge's Hemsida

3. Biaocoin ($BIAO)

Som en av de mest trendande kryptovalutorna idag på Uniswap, är Biaocoin (BIAO) ett nytt 'meme coin' som för närvarande är #1 på listan över heta par på DEXTools.

Det finns väldigt lite information att hitta om meme coinet, faktum är att det inte finns några Google nyhetsresultat alls för 'Biaocoin' i skrivandets stund - men den verkar ha uppmärksammats av kryptovalutahajar på jakt efter nästa Pepe.

I en tweet av utvecklaren för $PSYOP, @vydamo_, som nyligen kritiserade Ben.eth, avslöjades det att en krypto-plånbok som innehöll $400k i Floki Inu-tokens hade investerat en betydande summa i $BIAO - över 6 Ether.

Det tidiga köpet skedde strax innan dagens pump. Om detta rally fortsätter, kan Biaocoin vara det bästa meme coinet att hålla ett öga på DEXTools.

4. Shiba Inu ($SHIB)

Shiba Inu ($SHIB) behöver ingen introduktion, då den fortfarande räknas som världens näst största meme coin enligt CoinMarketCap. Under de senaste 24 timmarna har över $85,5 miljoner värde av $SHIB omsats, vilket visar att kryptovalutan fortfarande är mycket uppskattad inom meme coin-marknaden.

$SHIB hamnar på vår lista eftersom priset på kryptovalutan ökade med 6% under helgen, vilket antyder att investerare med positiva förväntningar är tillbaka i spel. Dessutom har $SHIB visat gröna siffror fyra dagar i rad. Senast detta hände var under meme coin-febern i mitten av april.

Även om det inte finns någon specifik händelse bakom Shiba Inus återkomst spelar det ingen roll för de långsiktiga innehavarna, som har sett $SHIB:s värde falla kraftigt sedan toppen i februari. Med rykten om att det mycket efterlängtade Shibarium-nätverket kan komma tidigare än väntat, börjar framtidsutsikterna för $SHIB se ljusare ut – vilket banar väg för ett positivt andra halvår av 2023.

5. Dogechain ($DC)

Ett annat projekt som gör framsteg på marknaden är Dogechain ($DC). Dogechain är en EVM-kompatibel blockkedja byggd med Polygon Edge som är utformad för att lägga till funktionalitet till Dogecoin ($DOGE) mynt.

Denna blockkedja erbjuder en bro där $DOGE-innehavare kan flytta sina tokens till Dogechain och använda dem för olika aktiviteter, såsom att skapa NFTs och interagera med DeFi-protokoll.

Bron innebär också att alla tokens eller smarta kontrakt som skapas på Dogechain är kompatibla med hela universumet av Ethereum-baserade decentraliserade applikationer (dApps).

Naturligtvis har löftet om detta meme coin-projekt fångat intresset hos investeringsgemenskapen, vilket har skjutit upp det till en fullt utspädd marknadskapitalisering på över 165 miljoner dollar, enligt CoinGecko.

Dessutom har $DC-priset stigit med 6,24% under den senaste dagen - vilket antyder en potentiell tjurrusning.

6. Kishu Inu ($KISHU)

Vi avrundar vår diskussion om de bästa meme coinsen att bevaka den här veckan med Kishu Inu ($KISHU).

$KISHU är en gemenskapsinriktad kryptovaluta med en inbyggd belöningsmekanism, vilket gör att innehavare får extra tokens varje gång de genomför en aktiv transaktion.

Dessutom har alla Kishu Inus likviditetspool-tokens bränts. Detta är ett positivt steg för att förhindra att potentiella illasinnade aktörer manipulerar likviditeten och destabiliserar $KISHU-priset.

Enligt Kishu Inus webbplats finns det över 200 000 tokeninnehavare globalt, vilket visar dess breda attraktionskraft.

Under de senaste fem dagarna har $KISHU-priset stigit med nästan 7%.

Trots att handeln ligger betydligt under toppnoteringen från maj 2021 tyder denna prisökning på att investerare visar ett förnyat intresse för krhyptovalutan, vilket signalerar en lovande utveckling för resten av året.

Bitcoin Kursens Rus Kan Gynna Shitcoins

Bitcoin visar upp starka siffror idag, vilket ofta gynnar memecoins. De har en beta-anslutning till Bitcoin och brukar prestera bättre än andra alternativa kryptovalutor när marknaden skiftar till grönt.

Detta uppmuntrande klimat ger positiva förväntningar inför kommande lanseringar av nya memecoins. På Wallstmemes.com har tidiga spekulanter redan lagt över en miljon dollar i $WSM, vilket understryker den fortsatta optimismen kring memecoins.

DISCLAIMER: Detta ska inte ses som investeringsråd. Kryptovalutor är volatila tillgångar, gör din egen research innan du investerar och investera bara pengar du har råd att förlora. Vi kan få provision när man klickar på länkar i den här artikeln.

Contact Details

Finance News

Alex Brown

alex@financenews.com

View source version on newsdirect.com: https://newsdirect.com/news/6-basta-shitcoins-att-kopa-nu-biaocoin-biao-trendar-pa-dextools-wall-street-memes-wsm-nar-1-250-000-i-forhandsforsaljning-128094802

Data & News supplied by www.cloudquote.io
Stock quotes supplied by Barchart
Quotes delayed at least 20 minutes.
By accessing this page, you agree to the following
Privacy Policy and Terms and Conditions.
 
 
Photography by Christophe Tomatis
Copyright © 2010-2020 Pleasanton.com & California Media Partners, LLC. All rights reserved.