Sign In  |  Register  |  About Pleasanton  |  Contact Us

Pleasanton, CA
September 01, 2020 1:32pm
7-Day Forecast | Traffic
  • Search Hotels in Pleasanton

  • CHECK-IN:
  • CHECK-OUT:
  • ROOMS:

Disse kryptovalutaer trender lige nu på Twitter - AiDoge og Love Hate Inu

--News Direct--

Mange krypto-entusiaster og investorer holder sig løbende orienteret om udviklingen inden for området og de enkelte projekter gennem blandt andet sociale medier som Telegram, Discord og Twitter. Hvilke kryptovalutaer, der fylder i Twitter crypto feeds og fora varierer enormt, men lige nu kan man se at disse kryptovalutaer trender på Twitter: AiDoge og Love Hate Inu.

Disse to twitter crypto’er er da også begge projekter, som er fuldkommen afhængige af en konstant og levende opmærksomhed for at fastholde brugernes interesse. Det sikrer en naturlig omsætning af platformenes native tokens og giver grundlag for en sund økonomi og prisudvikling.

Men hvad får du som krypto-investor ud af at følge krypto-markederne på denne måde?

Hvorfor følge Twitter crypto kanaler

Der er flere forskellige måder at få informationer om et krypto-projekt på via sociale medier, og de forskellige indgange kan noget forskelligt. Overordnet set fordeler de sig på

  • Krypto-projekternes officielle kanaler og sider

  • Kryptoanalytikere og traderes kanaler og sider

  • Nyhedstjenester og feeds med aktuelle input om krypto

  • Diskussionsgrupper, hvor kryptovalutaer tages op mere eller mindre organiseret

Og hvad får man ud af at benytte sig af disse forskellige muligheder? Jo, dels kan du via projekternes egne officielle kanaler følge med i begivenheder og aktiviteter fra teamets side - det kan for eksempel være presalets fremskridt, nye funktioner og tiltag inden for økosystemet eller airdrops. Disse kryptovalutaer trender på Twitter, hvis teamet formår at lægge den rette strategi og løbende har nyheder og offentliggørelser at byde på.

Køb AiDoge nu!

Du kan også som trader eller potentiel investor lodde stemningen inden for en given kryptovalutas community via kommentarer og diskussioner i grupper og fora for krypto og tilsvarende. Og så kan du ikke mindst få tips om projekter i en tidlig fase eller lidt oversete valutaer med stort potentiale. Det kan ofte være kryptoanalytikere, som har fået øje på noget, og hos dem får du også kvalificerede vurderinger af projekter og måske endda prognoser.

Lige nu: Disse kryptovalutaer trender på Twitter

Via de forskellige former for Twitter crypto kanaler får du samlet set et godt indblik i et givent projekt ud fra mange forskellige vinkler og generel markedsinformation. Du kan også være heldig at opdage små perler blandt disse Twitter crypto coins, hvor du kan samle en valuta op billigt op, lige når den begynder at få momentum og stiger i pris.

Lad os se nærmere på et par eksempler på kryptovalutaer, der trender på Twitter og andre sociale medier for tiden, nemlig

  • AiDoge - en innovativ platform for meme-kreation, som bygger på anvendelsen af kunstig intelligens i den kreative proces med at omsætte brugernes ideer til memes.

  • Love Hate Inu - en platform, som kan demokratisere og disrupte den lukrative survey-industri på globalt plan.

AiDoge og Love Hate Inu har begge to en native token, der fungerer som adgangsbillet til aktiv deltagelse og anvendelse af de redskaber, der er under udvikling på platformene. Efterspørgslen på disse coins afhænger i høj grad af den tiltrækningskraft, som platformenes muligheder har på folk derude.

Love Hate Inu og AiDoge som community-drevne projekter

Netop de to twitter crypto’er AiDoge og Love Hate Inu har visse ligheder i set up’et og afhængigheden af sociale medieplatforme for at slå igennem. Begge projekter lægger nemlig op til en høj grad af meningsudveksling og diskussion inden for communitiet - og de kan begge gennem et betydeligt viralt potentiale trække nye brugere til. Det er en god start for begge projekter at disse kryptovalutaer trender på Twitter.

AiDoge er en platform, hvor brugerne vil kunne generere deres egen meme-kunst ved hjælp af simple og meget brugervenlige værktøjer baseret på kunstig intelligens - AI. Det er en af de helt hotte teknologier for tiden, og AiDoge’s anvendelse af kunstig intelligens i en kreativ sammenhæng er virkeligt spændende. Brugernes værker udstilles på platformen og rankes af andre medlemmer i communitiet, og målet er at skabe dialog og meningsudveksling.

Love Hate Inu er et vote 2 earn-projekt, hvor brugere kan tilkendegive deres syn på aktuelle offentlige personer, fænomener og temaer inden for politik, populærkultur med mere. Det sker via afstemninger, som illustreres af memes, og koblingen af en enormt populær meme-genre med en indgang på et lukrativt globalt survey-marked skaber stor interesse.

Ud over at købe AiDoge eller Love Hate Inu coins for at kunne benytte platformene og bidrage aktivt i de respektive communities vil mange se det som rendyrkede investeringsobjekter. Og her er interessen for, hvad der rør sig inden for økosystemet mere indirekte - det handler om at vurdere, hvilken betydning det har for popularitet, efterspørgsel og dermed i sidste ende prissætning fremover.

Kendiseffekten - når de kendte twitter om crypto

Flere kendisser har åbent vist støtte til konkrete kryptovaluater eller mere generelt til hele konceptet decentraliseret finans, som kryptovalutaer er en del af. Det giver naturligvis en særlig vægt til et tweet om en kryptovaluta, hvis det kommer fra en celebrity med et stort antal følgere.

Det smitter af som ringe i vandet til andre twitter crypto kanaler via retweets, og det kan gøre at netop disse kryptovalutaer trender på Twitter i en periode. Og særligt, hvis det er en profil med forbindelse til finans, tech og innovation som Elon Musk, der til tider har vist stor opbakning til Dogecoin.

Den kendte hacktivistgruppe Anonymous har givet udtryk for visse forventninger til Love Hate Inu via sociale medier. Om man kan tale om kendisser, når der ikke er nogen som ved, hvem de egentlig er, kan diskuteres. Men mon ikke mange inden for det radikalt demokratiske og anarkistisk anti-statslige segment af krypto-communitiet lægger vægt på Anonymous’ syn på tingene?

En købsanbefaling af Love Hate Inu coins kan man ganske vist ikke tale om fra disse hacktivisters side og det er heller ikke noget gruppen gør sig i. Men deres omtale er med til at understøtte Love Hate Inu-projektets credabillity og dermed øge interessen for en kryptovaluta, der i forvejen indeholder et stort viralt potentiale.

Konklusion - AiDoge og Love Hate Inu som Twitter crypto

Twitter crypto kanaler og diskussionsfora på sociale medier generelt kan være rigtigt gode steder at samle informationer om og professionelle vurderinger af et kryptoprojekt, inden man beslutter sig for at investere i en given coin. Og det kan samtidig være en måde at danne sig et indtryk af mere håndgribelige ting som karakteren af communitiet omkring et projekt og markedets forventninger og stemninger.

I forbindelse med investering er det meget vigtigt at have disse mere “fluffy” vinkler med, da stemninger og forventninger er afgørende for efterspørgslen og dermed prisen på et aktiv. Visse kryptovalutaer trender på Twitter og andre sociale medieplatforme i en kortere periode, og lever derefter deres stille liv på markederne. Andre opnår en mere varig opmærksomhed, der er med til at drive interessen blandt investorer.

Mange krypto’er er bygget op omkring platforme, der er afhængige af et levende og involveret community. Det gælder for eksempel projekterne AiDoge og Love Hate Inu. Disse kryptovalutaer trender på Twitter for tiden, og begge platforme er afhængige af en fortsat tilstedeværelse af løbende aktivitet på sociale medier generelt.

Køb AiDoge her.

ANSVARSFRASKRIVELSE: Dette skal ikke opfattes som rådgivning om investering. Kryptovalutaer er volatile, så du skal altid lave din egen research, før du investerer. Investér kun penge du har råd til at tabe. Vi kan modtage kommission, hvis du klikker på links i denne artikel.

Contact Details

Finance News

Alex Brown

alex@financenews.com

View source version on newsdirect.com: https://newsdirect.com/news/disse-kryptovalutaer-trender-lige-nu-pa-twitter-aidoge-og-love-hate-inu-255121083

Data & News supplied by www.cloudquote.io
Stock quotes supplied by Barchart
Quotes delayed at least 20 minutes.
By accessing this page, you agree to the following
Privacy Policy and Terms and Conditions.
 
 
Photography by Christophe Tomatis
Copyright © 2010-2020 Pleasanton.com & California Media Partners, LLC. All rights reserved.