Sign In  |  Register  |  About Pleasanton  |  Contact Us

Pleasanton, CA
September 01, 2020 1:32pm
7-Day Forecast | Traffic
  • Search Hotels in Pleasanton

  • CHECK-IN:
  • CHECK-OUT:
  • ROOMS:

Bitcoin-piraten taber flere hundrede millioner - hvad hvis han havde købt denne krypto i stedet?

--News Direct--

Den danske rig- og levemand Niklas Nikolajsen går under navnet Bitcoin-piraten, men han er også medstifter af kryptobørsen Bitcoin Suisse, og så er han såmænd milliardær.

Det forhindrer dog ikke Nikolajsen i at miste flere hundrede millioner dollar. Da Bitcoin ramte $30.000 - efter at have været helt oppe på $60.000 - nævnte Nikolajsen nemlig, at han havde “mistet et trecifret millionbeløb” på sin Bitcoin-beholdning, men også at han mente, at han ville blive glad for sin tålmodighed på den lange bane.

Men hvad hvis piraten havde valgt at købe en mindre kryptovaluta for blot en brøkdel af sin milliardformue? Hvad hvis Bitcoin-piraten havde købt $COPIUM?

10x på 4,5 time

Den relativt nye meme coin $COPIUM blev noteret på Uniswap d. 18. Maj 2023, hvorefter den på blot 4,5 timer steg fra cirka $0,0016 til $0,162. Dette svarer i grove træk til en tidobling i pris.

Matematikken her er nem at gøre rede for: Bitcoin-piratens investering var blevet tidoblet, så hvis han havde investeret $100 millioner dollar, var de blevet forvandlet til $1 milliard.

Hvad ville der ske, hvis Nikolajsen investerede $100 millioner i $COPIUM?

Med så store beløb, er det umuligt at forudse, hvad der reelt ville ske, men vi kan lave et kvalificeret gæt.

Selv om $COPIUM har en høj handelsvolumen, så er den langt fra 100 millioner dollar, og med så stor en investering, var prisen uden tvivl steget langt mere end “blot” en tidobling.

Men her ville usikkerhederne og de potentielle problemer så begynde: Nu ville alle de tidlige investorer i Copium nemlig have muligheden for at sælge deres tokens med stor profit, så ordrebogen ville ganske give blive fyldt med salgsordrer, og mange ville nok være tilfredse med en profit på “kun” 5.000% i stedet for at løbe risikoen og forsøge at tjene 10.000%.

Dette kunne medføre et øjeblikkeligt prisfald. Omvendt ville en så stor investering helt sikkert gøre udslag på alle websites og widgets, der sporer denne type data, så der ville komme mange nye investorer til, som ville ønske at få del i en potentiel kæmpeprofit.

Hvis Nikolajsen var villig til blot at sælge en lille del af sine tokens - og afvikle resten af investeringen i Copium gradvist - så kunne det reelt sagtens tænkes, at han kunne tjene langt mere en 1.000% (10x) på sin investering på den lange bane. I så fald ville han have forvandlet sine 100 millioner dollar til adskillige milliarder.

Dette er naturligvis spekulativt, så lad os nu se på nogle fakta.

$COPIUMS tekniske detaljer

Nu tænker du måske, at meme coins er risikable, og det er naturligvis som udgangspunkt også sandt.

Men faktisk er der mange tekniske og fundamentale ting, der taler for $COPIUM som en potentielt god investering. F.eks. er der i skrivende stund en handelsvolumen på over $1 million.

Desuden er markedsværdien pt. på blot $3,5 millioner, hvilket betyder, at der er et helt enormt stort potentiale for vækst. En markedsværdi på f.eks. 1 milliard dollar ville svare til rundt regnet en 300-dobling af den nuværende pris, og adskillige kryptovalutaer befinder sig i dette område eller langt højere.

Selv om prisen faldt efter det første store og hastige pris-spring, så har den faktisk stabiliseret sig på cirka halvdelen af sit all-time-high, og der er - af ukendte årsager - stor interesse for netop denne meme coin, hvilket nok skyldes, at denne type kryptoer har haft lidt af en genopblomstring.

Køber millionærer meme coins?

Der er ingen tvivl om, at nogle millionærer handler med meme coins, men det er også samtidigt et faktum, at den relativt store risiko, der er forbundet med meme coins, vil afskrække en del millionærer, der ikke har en meget høj risikovillighed.

Hvis vi kigger på $COPIUM på Dextools, kan vi kigge på de sidste 1.500 handler. Her fremgår det, at der er adskillige købsordrer i ordrebogen på cirka $70.000 - samt salgsordrer omkring $50.000.

Med andre ord: Hvis folk placerer enkelte ordrer i denne størrelsesorden, så er det på ingen måde utænkeligt, at adskillige millionærer køber $COPIUM - og andre meme coins for den sags skyld.

En af grundene til, at det kan være så lukrativt at købe meme coins som $COPIUM er netop, at man aldrig ved, om en millionær beslutter sig for at købe, og dét er noget, der for alvor kan rykke ved prisen.

Små eller store meme coins?

Der er naturligvis de store, velkendte meme coins, men i år har trenden snarere været at finde og købe små meme coins, der nok er risikable, men som til gengæld har et langt større vækstpotentiale.

Senest har vi set stor prisvækst i f.eks. $NOMEME og $SPONGE, og nu er der altså noget, der tyder på, at $COPIUM kan blive den næste i rækken.

Faktisk er der visse ting, der gør Copium til en mere attraktiv investering end mange andre meme coins.

F.eks. er der et stort antal ejere: I skrivende stund over 3.000 personer. Desuden er der selve projektets tokenomics. Angiveligt er Copium blevet uddelt til en lang række influencers, hvilket øger chancerne for, at Copium bliver opdaget af et større antal mennesker.

Desuden uddeles der belønninger i form af et enormt NFT-airdrop, til de folk, der ejer flest $COPIUM tokens - og som har ejet dem i længst tid.

Endelig er der det faktum, at selve idéen om Copium, der er et viralt udtryk for “en måde at håndtere det ekstreme kryptomarked på”, i sig selv er et meme.

Med andre ord: Hvis man er risikovillig, er det ligegyldigt, om man er en milliardær-Bitcoin-pirat, eller et privat individ, der handler med kryptovaluta: Der er stort potentiale her.

ANSVARSFRASKRIVELSE: Dette skal ikke opfattes som rådgivning om investering. Kryptovalutaer er volatile, så du skal altid lave din egen research, før du investerer. Investér kun penge du har råd til at tabe. Vi kan modtage kommission, hvis du klikker på links i denne artikel.

Contact Details

Finance News

Alex Brown

alex@financenews.com

View source version on newsdirect.com: https://newsdirect.com/news/bitcoin-piraten-taber-flere-hundrede-millioner-hvad-hvis-han-havde-kobt-denne-krypto-i-stedet-373692439

Data & News supplied by www.cloudquote.io
Stock quotes supplied by Barchart
Quotes delayed at least 20 minutes.
By accessing this page, you agree to the following
Privacy Policy and Terms and Conditions.
 
 
Photography by Christophe Tomatis
Copyright © 2010-2020 Pleasanton.com & California Media Partners, LLC. All rights reserved.